Această pagină explică modul în care puteți solicita ștergerea contului dumneavoastră PostRSS și a tuturor datelor asociate cu acesta.
Ștergerea contului se solicită prin intermediul site-ului PostRSS. Ștergerea contului este o acțiune ireversibilă.
Dacă utilizați aplicația mobilă PostRSS, puteți accesa această pagină direct din Setări → Șterge contul.
Un cont poate fi șters complet numai dacă nu are sold restant. Dacă abonamentul tău PostRSS are cicluri de facturare neplătite, îți vom comunica suma în răspuns la cererea de ștergere (este posibil să fi primit și o factură PayPal pentru aceasta).
Dacă crezi că soldul nu este corect, contactează-ne prin chat sau e-mail prin pagina Contacte https://postrss.com/contacts/ și îl vom verifica împreună cu tine.
Dacă ai întrebări despre ștergerea contului tău sau despre datele pe care le deținem, contactează-ne prin chat sau e-mail prin pagina Contacte https://postrss.com/contacts/. De asemenea, poți citi Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare.
Scrieți-ne prin pagina de Contacte — prin chat sau e-mail — de la adresa de e-mail înregistrată și includeți numele și prenumele. Ștergerea contului nu poate fi anulată.
Da. Contul tău este suspendat pentru 30 de zile de la solicitare și poți anula ștergerea în orice moment din această perioadă.
Detaliile contului tău, fluxurile RSS, destinațiile de social media conectate și istoricul de publicare sunt șterse din serviciul PostRSS.
Contul este închis și șters odată ce soldul este plătit; până atunci sunt păstrate doar datele necesare pentru soldul neachitat.
Create de Internet Solutions, echipa din spatele PostRSS. Fiecare produs vă economisește timp în felul său.