Žádost o smazání účtu

Na této stránce naleznete informace o tom, jak požádat o smazání vašeho účtu PostRSS a všech s ním spojených údajů.

Jak smažu svůj účet PostRSS?

O smazání účtu žádáte prostřednictvím webových stránek PostRSS. Smazání účtu je nevratný proces.

  • Vyplňte webový formulář Kontaktujte nás https://postrss.com/contacts/ a požádejte o smazání svého účtu.
  • Do zprávy prosím uveďte svůj e-mailová adresa registrovaného uživatele a vaše Jméno a Příjmení, abychom mohli váš účet identifikovat.

Pokud používáte mobilní aplikaci PostRSS, můžete tuto stránku otevřít přímo v Nastavení → Smazat účet.

Co se stane po odeslání žádosti

  • Po obdržení žádosti o smazání účtu bude váš účet na 30 dní pozastaven. Během tohoto období nebudete mít možnost se přihlásit.
  • Tato lhůta slouží k tomu, abyste měli čas žádost o smazání účtu zrušit pokud byste přemýšleli.
  • Pokud v této 30denní lhůtě neobdržíme žádost o zrušení, bude váš účet PostRSS zcela smazán ze služby PostRSS.
  • Po smazání účtu budete informováni na svou registrační e-mailovou adresu a všechny vaše údaje budou ze služby PostRSS zcela odstraněny — včetně údajů o účtu, vašich RSS kanálů, připojených sociálních sítí a historie publikování.

Zrušit žádost o smazání účtu

  • Čekající žádost o smazání účtu můžete kdykoli během 30denního období pozastavení zrušit vyplněním formuláře Kontaktujte nás https://postrss.com/contacts/. Při odesílání žádosti o zrušení smazání účtu uveďte prosím svůj e-mailová adresa registrovaného uživatele a vaše Jméno a Příjmení.

Otázky

Pokud máte jakékoli dotazy ohledně smazání vašeho účtu nebo údajů, které uchováváme, kontaktujte nás prostřednictvím webového formuláře Kontaktujte nás https://postrss.com/contacts/. Můžete si také přečíst naše Zásady ochrany osobních údajů a Obchodní podmínky.

Menu
x
PostRSS - Platforma pro automatizaci RSS feeds a nástroj pro autoposting
Přehled ochrany soukromí

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o cookies jsou uloženy ve vašem prohlížeči a slouží například k rozpoznání při návratu na naše stránky, což našemu týmu pomáhá pochopit, které sekce webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.