Na tej stronie wyjaśniamy, jak złożyć wniosek o usunięcie konta PostRSS oraz wszystkich powiązanych z nim danych.
Usunięcia konta należy wnioskować za pośrednictwem strony internetowej PostRSS. Usunięcie konta jest operacją nieodwracalną.
Jeśli korzystasz z aplikacji mobilnej PostRSS, możesz otworzyć tę stronę bezpośrednio z sekcji Ustawienia → Usuń konto.
Konto może zostać całkowicie usunięte dopiero po spłaceniu wszelkich zaległych płatności. Jeśli Twoja subskrypcja PostRSS ma nieopłacone cykle rozliczeniowe, podamy Ci kwotę w odpowiedzi na prośbę o usunięcie (możesz także otrzymać fakturę PayPal za tę kwotę).
Jeśli uważasz, że saldo jest nieprawidłowe, skontaktuj się z nami przez czat lub e‑mail na stronie Kontakt https://postrss.com/contacts/ i sprawdzimy to razem.
Jeśli masz pytania dotyczące usunięcia konta lub danych, które przechowujemy, skontaktuj się z nami przez czat lub e‑mail na stronie Kontakt https://postrss.com/contacts/. Możesz także przeczytać naszą Politykę prywatności i Warunki świadczenia usługi.
Napisz do nas poprzez stronę Kontakt — czatem lub e-mailem — z zarejestrowanego adresu e-mail i podaj swoje imię oraz nazwisko. Usunięcie konta jest nieodwracalne.
Tak. Twoje konto jest zawieszone na 30 dni po złożeniu żądania i możesz anulować usunięcie w dowolnym momencie w tym okresie.
Twoje dane konta, kanały RSS, podłączone cele w mediach społecznościowych oraz historia publikacji zostają usunięte z usługi PostRSS.
Konto zostaje zamknięte i usunięte po opłaceniu salda; do tego czasu przechowywane są jedynie dane niezbędne do rozliczenia nieopłaconego salda.
Tworzy je Internet Solutions, zespół stojący za PostRSS. Każdy produkt oszczędza czas na swój sposób.